Астролозите вярват, че някои хора притежават по-сттранни и нетрадиционни способности.

...
 Астролозите вярват, че някои хора притежават по-сттранни и нетрадиционни способности.
Коментари Харесай

3 зодии с екстрасенски способности

 Астролозите имат вяра, че някои хора имат по-сттранни и нетрадиционни качества. Ако погледнем към зодиака, някои хора несъмнено са по-надарени. 
Рак
Хората, родени под знака на Рак, могат да четат всякаква информация. Те усещат заплаха, плануват проблеми и откриват заболявания у хора на ранен стадий. Раците са положителни в анализирането на събития и построяването на логичен вериги. 
Дева
Девите, сходно на шахматистите, могат да видят всичко с доста ходове напред. Те са добре преплетени с силата на другите и усещат машинация. Тук и естествената вътрешен глас оказва помощ. Девите филтрират информацията и са в положение да интерпретират събития. Ако имдадете тесте карти Таро, бъдете сигурни, че ще се оправят чудесно!
Риби
Представителите на зодия Риби усещат кой от хората има потребност от помощ и като че ли неумишлено се стремят да оказват помощ. Тези хора могат да настроят индивида по верния метод единствено с една дума. Рибите постоянно имат видения, странни оракулски сънища и желаят да бъдат изслушани. Важни са и препоръките в региона на любовта. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР